seap-sicap-ecodeco

Sunteti autoritate sau institutie publică?

Perfect! Suntem prezenti pe SEAP/SICAP.

Absolut toate produsele afișate pe site-ul https://ECODECO.ro, existente și pe stoc, pot fi achiziționate prin intermediul platformei SEAP.

După logarea în sistem pe https://www.e-licitatie.ro, puteți descoperi produsele listate în catalogul electronic al societății noastre ADB Media SRL

În cazul in care unul sau mai multe produse nu apar afișate in catalogul din platforma SEAP/SICAP, vă rugam să luați legatura cu noi în vederea listării lor în platformă:

tel: 0760973126 – Adi Barbu
e-mail: contact@ecodeco.ro

Vom lista produsele pe SEAP în cel mai scurt timp, iar dupa finalizarea prcedurilor de achiziție, se pot ridica de la depozitul nostru sau le putem expedia către dvs.

Cum se achiziționează produsele?

PASUL 1: Navigând pe site-ul ECODECO.ro, puteți adăuga produsele dorite in coșul de cumpărături, alegând corect și cantitățile dorite.

PASUL 2: La finalul comenzii, în secțiunea ”Note comandă (opțional)”, vă rugăm să menționați intenția dvs. de a achiziționa produsele prin platforma SEAP.
Acest pas este necesar pentru verificarea stocului.

PASUL 3: După ce comanda a fost plasată, o să fiți contactat de unul dintre consultanții nostri pentru confirmarea comenzii și detaliile de livrare.

PASUL 4: Încărcam produsele pe SEAP, iar procesul de achiziție publică poate demara. Vă vom contacta telefonic și pe e-mail când procesul de incărcare al produselor a fost finalizat.

PASUL 5: Emitem factura fiscală, aferentă comenzii dumneavoastră.

Pentru nelămuriri sau asistență, vă rugăm să ne contactati telefonic sau prin e-mail:

tel: 0760973126 – Adi Barbu
e-mail: contact@ecodeco.ro

Vă mulțumim!
Echipa ECODECO