Te întrebi de ce EcoDeco?

Înființat in 2016, depozitul EcoDeco vă oferă spre comercializare plante ornamentale, piatra naturală si piatră decorativă. Vă punem la dispoziție produse diversificate pentru amenajări de spații verzi precum si amenajări exterioare și interioare.

Decorează-ți curtea așa cum ți-ai dorit dintotdeauna alegând produsele EcoDeco!

În depozitul EcoDeco, situat pe DE 70, vis-a-vis de TERMO Ișalnița, la ieșirea din Craiova spre Timișoara, găsești tot ce îți trebuie pentru casa și grădina ta!
Urmăm întocmai motto-ul nostru: „Bijuterii pentru casa ta”, alegând cu atenție produsele pe care le aducem din Grecia, Italia, Bulgaria, Egipt, Iordania, India, Tunisia, Ungaria, Polonia si Turcia.

Oferim un stoc uriaș de modele de piatră naturală, marmură spartă rotunjită din Grecia, sticlă pentru gabioane, piatră decorativă spartă, plante ornamentale, decorațiuni de grădină și multe altele.

Țelul nostru este să oferim o gamă cât mai diversificată de produse pentru casa si grădina ta.

Idei și inspirație pentru proiectul tău! 

Plante ornamentale

La noi găsiți o gamă plante ornamentale: începând cu conifere (tuia, brazi, ienuperi, leylandii etc) si continuând cu arbori foiosi (mesteceni, tei, arțari, platani etc.) sau cu plante exotice (palmieri) si citrice (lămâi, portocali).
Pentru toate plantele comercializate oferim clienților instrucțiuni de plantare și îngrijire, firma noastră fiind autorizată de ITCSMS Dolj (Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor) Dolj, singurul organism de stat abilitat sa inspecteze si sa certifice producătorii si comercianții din domeniu pe teritoriul României.
Avem contact direct cu pepiniere din România, Italia, Grecia, Ungaria și Polonia, care ne furnizeaza plantele si ne asigură de calitatea lor.
Cu ajutorul nostru, poți transforma grădina ta intr-un adevarat peisaj feeric achiziționând tot ce ai nevoie, dintr-un singur loc.

Piatră naturală

Implicarea noastră in comercializarea produselor din piatră naturală se traduce prin apropiarea, dedicarea si înțelegerea nevoilor fiecărui client în parte. Ne mândrim atât cu diversitatea produselor pe care le oferim dar și cu prețul si calitatea lor, majoritatea fiind importate din Grecia.

Proiectul tău, pasiunea noastră!

La noi găsiți:

– marmură rotunjită si colțuroasa de Thassos cu granulatii de la 50mm pana la 30cm pe lângă alte 50 de modele, culori si dimensiuni.
– piatră pentru placări orizontale si verticale cu formă regulată sau poligonală.

Suntem extrem de fericiți atunci cand clienții ne vizitează la sediul nostru situat pe DE 70, vis-a-vis de TERMO IȘALNIȚA, DOLJ, ROMANIA pentru a fi încântați de modul de prezentare al produselor noastre.

Profită acum de ofertele EcoDeco! Hai și tu la depozit!